Mobiltilbehør du burde ha i dag

Det finnes mange muligheter når man skal kjøpe seg my mobiltelefon. Forskjellige merker, modeller og tilbehør som du må vurdere i forkant av kjøpet. Når du endelig har kjøpt deg ny mobil er beskyttelse kanskje en av de viktigste tingene å skaffe seg.

Siden ingen liker å få riper på sin nye mobiltelefon, må du vurdere å skaffe deg et mobildeksel. Her finnes det også ulike modeller, med og uten lokk, lommebok, forskjellige tykkelser og farger. Det viktigste er å tenke praktisk: liker du å ha mobilen og bankkort på en og samme plass? Vi anbefaler i hvert fall et deksel med lokk for å gi mobilskjermen ekstra beskyttelse.

Artige tilbehør

Er det noe som er lurt å skaffe seg så er det øretelefoner. Spesielt derom du er glad i å høre på musikk når du er på reise. For beste lydkvalitet kan du velge deg hodetelefoner med lyddemping og store øreputer for maksimal komfort. Lyddemping avstøtter ekstern lyd slik at du får den beste musikkopplevelsen. Liker du derimot å pakke lett, anbefaler vi gjerne trådløse AirPods. De tar lite plass og ikke minst slipper du at tråden knytter seg. Er du dessuten moteinteressert finner du modeller fra blant annet Guess og Karl Lagerfield. Ta en titt og finn dine favoritter nå!

Smarte klokker

Smarte klokker er også en spennende og nyttig tilbehør for din mobiltelefon. Med en smart klokke kan du blant annet følge opp din daglige aktivitet, ta imot telefonsamtaler eller benytte deg av GPS-funksjoner. Kjøp en til deg selv eller til noen du er glad i! Eller hva med en powerbank så du ikke blir fri for strøm mens du er på farta? Du har powerbank i alle størrelser og prisklasser på iphonehuset.no. Begynner minnekortet å bli fullt kan du få tak i rimmelige lagringsløsninger også. Sjekk det store utvalget nå og finn den løsningen som passer best for deg!