Spill poker som en profesjonell

Alle som ønsker å bli noe spesielt, om det er musiker, fotballspiller eller sportskommentator for den saks skyld, så kreves det utallige treningstimer. For å bli pokerspiller på heltid kreves det utallige timer med trening. Verktøyene for å bli det finnes på nett, i form av bøker og filmer. Laget av spillere som allerede lever drømmen. Hvorfor da ikke lære av de beste?

Det å bli profesjonell pokerspiller er for mange en drøm. Som de fleste drømmer må man også jobbe hardt for å bli profesjonell pokerspiller. Men man har aldri hatt så mange gode verktøy som nå for å bli det!

Man blir ikke profesjonell over natten

Det er svært få ting du blir profesjonell på kun ved å sove. Dersom du ønsker å bli en profesjonell pokerspiller, er det viktig at du først bestemmer deg for å bli det. Kanskje høre det enkelt ut, men sannheten er at du aldri kan oppnå noe uten å virkelig ville det. Poker innebærer å ha troen på seg selv. Start derfor med å spesialisere deg innenfor en type spill. Det mest populære spillet idag er Texas Hold’em og har du godt med en drøm om å bli profesjonell pokerspiller, er det kanskje også dette spillet du har hatt i tankene. Poker har faktisk hav av ulike spill og det å kunne alle de forskjellige reglene og grensene for hvert eneste spill tar utrolig lang tid å lære seg. Derfor anbefales det å bli god på kun ett av dem først.

Lær av de beste

For hver hånd du spiller har du et valg. Å kaste kortene eller å spille. Det å studere hva andre spilleren gjør i ulike situasjoner kan virkelig hjelpe deg til å bli bedre. Under finalebordet i årets NM i poker kunne man se utrolig spennende dueller mellom Tor Arne Fenes og Jonathan Spæren. De visste akkurat hva de skulle gjøre i de ulike situasjonene de satte hverandre i hele tiden. Ved å studere videoer og følge med på de største turneringene på TV kan være smart, men å spille selv er også en god kilde til suksess, særlig om nettkasinoet du velger har muligheter for gratis prøvespill og kjører egen pokerskole. Det å lese pokerbøker kan også være nyttig, men også krevende. Hvis du velger bøker, så vær tålmodig, noter flittig underveis og se på deg selv som en student. For det er få yrker som ikke krever at man har lest seg opp på teori. Poker er intet unntak. Mange gir opp altfor lett og ofte er det bøkene som setter en stopper for at drømmen skal gå i oppfyllelse.

Spill gratis med venner

Det å bli en god pokerspiller krever at du spiller mange hender, både online og live. Om du velger å bli en god online spiller, bør man selvfølgelig fokusere på det, men det å kombinere begge kan være nyttig. Begge typene har visse aspekter man bør ta med seg. De siste årene har man sett flere online spillere gjøre det meget godt i liveturneringer og grunnen til dette er at de ikke bryr seg om ting som ansiktsuttrykk eller andre menneskelige faktorer som ofte oppstår under en live turnering. Et godt tips for å få god erfaring er derfor å enten spille mye gratis på nett, men før alltid regnskap over spillet ditt. Det å samle sammen vennegjengen til pokerspilling en eller flere ganger i uken er også nyttig og vær alltid profesjonell når du spiller. Tenk som en proff, hele tiden. Dette er ditt fremtidige yrke!

Ikke gi opp!

Til slutt må vi bare ta med det aller viktigste for å lykkes i det hele tatt, uansett hva det er. Møter man på motgang, gjelder det å rette på seg selv og aldri gi opp. En profesjonell pokerspiller har blitt dette, fordi man nettopp aldri ga opp drømmen sin om å bli det.