Skap flotte nettsider enkelt

webdesignSynlighet på nett blir stadig viktigere. Selskaper er spesielt opptatt av dette, men også privatpersoner kan ha mye moro og flere fordeler av å være synlige på nett. Enten du er freelancer, profesjonell rådgiver, eller bare ønsker å skrive en blogg om deg og ditt, felles for alle er at vi ønsker pene nettsider som er lette å bruke og passer vår stil. Vi har vel alle vært inne på sider som føles håpløst gammeldagse og raskt mistet interessen.

Koding

Før i tiden var det slik at man måtte kunne en god slant koding for å kunne vise frem en pen og brukervennlig nettside. Det har også blitt vanligere å kreve at sidene også skal se like pene ut på de vesentlig mindre skjermene til mobiler og nettbrett. Betyr det at du ikke kan lage siden du drømmer om uten å måtte investere tusenvis av kroner? Selvfølgelig ikke!Du behøver ikke lenger å være redd for at din side ser håpløst uprofesjonell ut hvis du ikke investerer hard. Du kan selv få sider som ser like profesjonelle ut som Scandinavia and the world og Casinotrollet. Alt du trenger er en av tjenestene som spesialiserer seg nettopp i å tilby nettsideløsninger og en liten smule tålmodighet og vilje til å sette deg inn i innstillingene.

Blogg.no

I Norge er blogg.no en svært populær plattform for deg som ønsker nettopp å blogge. Siden er tilrettelagt slik at den skal være enkel og bruke og du kan velge mellom en rekke forskjellige design for å tilpasse siden nettopp slik du vil ha den for å formidle dine ideer.

Webnode

En annen god aktør for deg som vil ha litt mer enn en blogg er Webnode. Her har du litt flere muligheter, blant annet kan du enkelt opprette en nettbutikk og integrere denne med resten av nettsiden uten for mye pes.